Before Burning Man Soundtrack on Spotify de stand
Conxies Online

Doe 10 Mei gratis mee met ConXiesquiz Online&Live

Kijk, allemaal leuk en aardig dat thuiszitten, maar de ConXiesquiz moet natuurlijk wel doorgaan. Daarom gaan we maandagavond rond het klokje van 19:53 uur live vanaf deze site de ConXiesquiz van JoNo streamen. Hoe dat werkt, leggen we hieronder uit:

Om 19:23 start de stream met "het voorprogramma"

Om 19:53 start de 252ste ConXiesquiz gepresenteerd door JoNo.

Door te klikken op https://www.twitch.tv/4realthegame kom je bij de stream.

Hieronder staan de invulformulieren klaar.

Inschrijfformulier (let op: Inschrijvingen vanaf 19:23)

Invulformulier ConXie 1
Invulformulier ConXie 2
Invulformulier ConXie 3
Invulformulier ConXie 4

Invulformulier ConXie 5
Invulformulier ConXie 6
Invulformulier ConXie 7
Invulformulier ConXie 8

Tips en extra info:
Inloggen is geen verplichting, maar als je mee wilt doen met de chat moet je ingelogd zijn bij Twitch (tip: registreer jezelf nu alvast). We vinden het natuurlijk gezellig om reacties van jullie in de chat te lezen, maar deelnemen aan de chat is niet noodzakelijk om met de quiz te kunnen meedoen. Als de quiz is afgelopen kun je de chat wel gebruiken om te blijven hangen en wat na te praten.

Het is handig om met twee apparaten te werken. Op het ene beeldscherm, bijv. een TV, iPad of laptop, bekijk en beluister je de stream. Op het andere scherm, bijv. je smartphone of tablet, open je de invulformulieren. Let op: voor elke Conxie-ronde open je een nieuw invulformulier. Zo kun je invullen en inzenden zonder steeds van tabblad te hoeven wisselen. En je kunt lekker op de bank blijven zitten of in bed blijven liggen.

Vanaf 19:23 starten we met het voorprogramma. Je hebt dan tijd om je beeld en geluid te checken. Als dat in orde is, mag je heeeeel hard meezingen. Ook hebben we gedacht aan een geinig pauzefilmpjes en kun je na afloop blijven 'hangen'.

Tot Maandagavond 10 19:23 !